Povežite se s nama

Vijesti

Frontmen Đubriva: Kriv sam zbog glupih komentara, ne mrzim ni Rijeku ni Riječane

Objavljeno

na

FOTO: Screenshot YouTube / UFO - Urban Fest OsijekSplitskom bendu Đubrivo zbog sigurnosnih razloga otkazan je koncert koji se trebao na Valentinovo održati u Beertiji na Trsatu. Razlog otkazivanja je gnjev Riječana zbog komentara koje je pjevač benda u prošlosti pisao o Rijeci i Riječanima na društvenim mrežama.

Frontmen Đubriva, Koja, komentirao je na Facebook stranici Fiumana objavu članka o odgodi koncerta u Beertiji:

“Gospodo, lijep pozdrav svima. Ja sam frontmen đubriva i kriv sam zbog glupih komentara o Rijeci i Riječanima. Komentari su napisani kao navijačka provokacija i kao odgovor nekolicini budala koje su vrijeđale Split, Dalmaciju, Hajduk i mene osobno, i ne iznose moje stvarno mišljenje o gradu Rijeci ni njegovim stanovnicima. Pretjerao sam, ovako nešto nisam trebao napisati bez obzira na okolnosti, i potpuno shvaćam frku koja se digla.

Želim naglasiti da ni slučajno ne mrzim ni Rijeku ni Riječane, da želim da riječki bendovi šta češće nastupaju u Splitu, i da ću u budućnosti bolje razmisliti o mom pisanju, tj. da mi prsti neće biti brži od pameti.

Kriv jesam, ali mislim da je reakcija ipak pretjerana. Stotine riječkih bendova je sviralo u Splitu i nikad nijednom nije otkazan koncert, a neki od njih su viđeniji posjetitelji nogometnih priredbi.

Želim vam svima sve najbolje, a dijelu Rijeke koji me još uvijek cijeni želim da se vidimo u nekom drugom gradu. Eto, sad slobodno pljujte po meni do mile volje.”, stoji u komentaru Koje na Facebook stranici Fiumana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram