Povežite se s nama

Sport

Golf vježbalište u Brseču započelo s radom, idućeg tjedna kreću tečajevi

Objavljeno

na

Golf teren na području Brseča projekt koji koji se razvija već nekoliko godina, a na samom koncu studenog ove godine može se reći da je dovršena prva faza, odnosno izgrađeno je i započelo s radom golf vježbalište.

“Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo nakon puno truda i rada uspjeli pokrenuti prvo vježbalište za golf u Primorsko goranskoj županiji u Brseču. Idući tjedan (utorak/srijeda) zavisno o broju prijavljenih započinju prvi tečajevi škole golfa. Tečaj će stručno voditi jedan od najpoznatijih i najboljih hrvatskih golf Pro- gospodin Miro Raić iz Zagreba.

Tečaj UVOD U GOLF u trajanju od 12 sati (6×2 sata), planirano proći unutar dva mjeseca zavisno o vremenskim uvjetima uključuje; upoznavanje sa igrom, grip, položaj tijela, osnovna tehnika, vježba dugih udaraca (swing), vježba kratkih udaraca (chip, pitch), putt, objašnjenje i demonstracija osnovnih pravila igre. Broj osoba ograničen na max 4 – 6 po grupi.

Oprema za najam (palice) uključena, range fee & loptice za trening uključeni u cijenu tečaja. Također postoji i mogućnost individualnih satova prema dogovoru.

Za prijave i sve dodatne informacije slobodno nam pišite u inbox ili putem e-maila na david.dobrila@evmareia.com ili jednostavno nazovite na 098207926 ili WhatsApp”, poručili su iz golf vježbališta ovom prilikom.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram