Povežite se s nama

Mozaik

Gradonačelnik darivao imenjakinje i imenjake gradskog zaštitnika sv. Vida

Objavljeno

na

Povodom Dana sv. Vida koji se održao u subotu, 15. lipnja, održan je prijem uz prigodne poklone za djecu koja nose ime zaštitnika grada Rijeke.

Tradicionalni prijem održan je u Dvorani kulture u sklopu hostela Dharma, a poklone djeci uručio je gradonačelnik Vojko Obersnel. U našem gradu živi 190 Riječanki i Riječana u dobi do 10 godina koji se mogu pohvaliti činjenicom da su imenjaci zaštitnika Rijeke, a među njima se nalazi i sedmero djece rođene u proteklih godinu dana koji su danas primljeni po prvi puta. Oni su primili srebrnjake s likom gradskog patrona, dok su imenjaci sv. Vida koji srebrnjake već posjeduju dobili kape šilterice, torbe i kišobrane s logotipom Europske prijestolnice kulture.

Gradonačelnik Obesrnel mladim je Riječankama i Riječanima čestitao imendan, kazavši kako je unatrag devetnaest godina, otkako se održavaju prijemi za “Vidiće”, broj djece s ovim imenom porastao.

Prigodni program priredio je Damir Orlić iz riječkog Gradsko kazalište lutaka koji je izveo dio predstave “Četiri godišnja doba”, a nakon podjele darova, slijedilo je druženje gradonačelnika s „Vidićima“ i njihovim obiteljima.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram