Povežite se s nama

Vijesti

Gradonačelnik Obersnel ignorira pitanja o autobusu s neispravnim kočnicama

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLPortal Fiuman početkom studenog ekskluzivno je objavio izvještaj sudskog vještaka koji je utvrdio kako je u ljeto 2018. godine dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna starija osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a za sve je kriv autobus Autotroleja u kojem je došlo do samospuštanja kočnice dok u autobusu nije bio prisutan vozač.

“Poluga kočnice kod ispravnih kočionih uređaja ne bi se mogla sama spustiti”, istaknuo je u svom izvještaju sudski vještak Anton Radolović.

S obzirom na to da je gradonačelnik Vojko Obersnel predsjednik Skupštine i u KD Autotroleju, kao i u gradskoj tvrtki Rijeka plus koja servisira autobuse, tom smo mu prilikom uputili nekoliko pitanja o nemilom događaju i izvještaju sudskog vještaka:

“Hoće li gradonačelnik tražiti odgovornost nadležnih osoba za održavanje autobusa?

Je li gradonačelnik zadovoljan uslugom servisiranja autobusa Autotroleja kakvu je trenutno pruža Rijeka plus?”

Nakon punih 12 dana čekanja odgovora i dalje nema, gradonačelnik očito ne želi odgovarati na pitanja o neispravnim autobusima. Podsjetimo kako su i Vojko Obersnel i Željko Smojver početkom godine javnost uvjeravali “i odgovorno tvrdili” kako su autobusi sigurni.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram