Povežite se s nama

Izbori

Grbin: Rijeka je primjer smjera u kojem se Hrvatska treba razvijati

Objavljeno

na

Susreli su se danas u popularnom Morskom prascu na Kantridi riječki SDP-ovci, na čelu s Markom Filipovićem, s predsjednikom SDP-a Hrvatske Peđom Grbinom. Uz opušteno druženje, kampanja je i službeno krenula, navodi se u priopćenju.

– Naravno da sam za prvi dan kampanje u Rijeci, ne samo zato što mi je Marko prijatelj i jer mislim da je odličan kandidat, nego zato što smatram da je Rijeka uvijek bila svjetionik, kako socijaldemokracije, tako i smjera kojim se Hrvatska treba razvijati. Tako će ostati i nakon 16.05., rekao je Peđa Grbin i pozvao sve Riječanke i Riječane da izađu na izbore i biraju najbolje, a to je Marko Filipović, to je SDP!

Razgovaralo se o kampanji, planovima i programu koji Marko Filipović ima za Rijeku.
– Program je dobar i spreman za predstavljanje. Vjerujem da smo pokrili sve najvažnije teme za naš grad kojem ćemo dati jedan novi ritam. Jučer smo predstavili listu na krajnjem istočnom dijelu grada, u Hostelu Dharma na Pećinama, a danas smo na Kantridi, na plaži pored legendarnog Morskog prasca, rekao je Filipović i dodao da od sutra, kada obilježavamo i Dan oslobođenja Rijeke, građani mogu zastati na Korzu i posjetiti SDP-ov šator u kojem će svakodnevno biti prisutni kandidati i kandidatkinje za gradske vijećnike, članovi i simpatizeri koalicije SDP-HSU-IDS-HSS.

Uz Grbina i Filipovića, na druženju su se našli Danijela Bradamante, Petar Petrinić, Duško Milovanović, Walter Volk, Irena Vukosavljavić, Ivana Prica… sve kandidati i kandidatkinje liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu. Prisutni su bili i članovi Foruma mladih, a druženje nije propustila ni kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Sandra Krpan. Ekipa je ugodno poslijepodne uz more iskoristila za druženje s Riječanima, u jednom opuštenom tonu. Jer sada kreće ono pravo – kampanja za riječkog gradonačelnika u izborima od kojih se očekuje samo i jedino – pobjeda! – ističe se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram