Povežite se s nama

Sport

HNS će tužiti trojicu navijača s Rujevice, kažu da im šteta iznosi stotine tisuća eura

Objavljeno

na

Foto: Drago Sopta/HNSUdruga FARE je prijavila ustašku zastavu koja se nalazila među hrvatskim navijačima na utakmici Hrvatske i Latvije na Rujevici u kvalifikacijama za Euro 2024.

Pravila za takve prijestupe najčešće iznosi zabranom gledatelja, ali HNS već ima jednu zabranu koja se odnosi na gostujuće utakmice, ali ovim novim incidentom moglo bi se odnositi i na domaće.

“Kako stvari stoje, vjerujem da ćemo do kraja mjeseca saznati kakva je kazna Uefe. Postoje vrlo male šanse da stadion ne bude do kraja prazan, ali mi ćemo kao Savez sve pravne korake da bismo objasnili kakve smo korake napravili u organizaciji ove utakmice. Hrvatski narod i reprezentacija ovo ne zaslužuju” rekao je Jurica Jurjević.

Zatim dodaje: “Trojica nikada do dosada nisu kupili ulaznicu za utakmicu Hrvatske, Dinama ili Hajduka. Ovo možemo nazvati sabotažom, slučajnom ili namjerno, ali kako god završilo ovo, HNS će podnijeti tužbu prema izgrednicima za štetu koja broji stotine tisuća eura i bit će im doživotno zabranjen ulazak na natjecanja gdje igra hrvatska reprezentacija”, zaključio je za Novu TV.

Dakle, spektakl na osječkoj Opus Areni tako bi vrlo lako mogao propasti, a jedino što bi se moglo dogoditi da HNS stadion napuni s djecom do 14 godine za koje zabrana ne vrijedi, a i takav način dio je akcije UEFA-e.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram