Povežite se s nama

Vijesti

Hoće li Čolak pokušati “razbuditi” Rijeku? “Vidjet ćemo, možda jednog dana”

Objavljeno

na
Mladi riječki poduzetnik Andrija Čolak posljednjih par godina definitivno predstavlja jednu od pozitivnijih priča u našem gradu koja je, koliko god to zvučalo malo neobično, zapravo krenula od neuspjeha u vlastitom gradu. Mnogi već znaju da je upravo on zajedno s partnerom pokrenuo Surf ‘n’ Fries kojeg nažalost nemamo već dulje vrijeme u Rijeci, no to je tema o kojoj smo već pisali ranije.

Čolak se danas može pohvaliti s čak 70-ak lokacija Surf ‘n’ Friesa diljem svijeta zahvaljujući franšizama, a taj broj nastavlja rasti i dalje. Zbog tog uspjeha na njegov račune često stižu razne pohvale, a na samom koncu 2018. godine gostovao je i u emisiji Pressjek na Kanalu Ri te su tom prilikom otvorene brojne zanimljive teme.

Mladi Riječanin nije štedio hrvatske političare zbog iznimno visokih poreza i loše poduzetničke klime. Jasno je dao i do znanja da je prilično razočaran stanjem u Rijeci danas, a kad je netko tako prilično kritičan prije ili kasnije stigne i pitanje zbog čega ne pokuša nešto poduzeti i to promijeniti. Čolaku je tako postavljeno pitanje planira li se možda politički angažirati u Rijeci.

“Da bismo se izvukli iz ovoga definitivno treba doći nekakva, ajmo reći, nova ideja, netko tko može razmišljati malo van ovih ustaljenih okvira i dovesti kompletno nove stvari i vratiti Rijeku gdje ona realno pripada”, rekao je Čolak prije nego što mu je voditelj Ernest Marinković postavio pitanje zbog čega ne ponudi svoje ideje i eventualno uđe u političku borbu.

“Da, ne znam, vidjet ćemo. Možda jednog dana, ostat ću suzdržan”, odgovorio je kratko Čolak na pitanje hoće li se angažirati i time očito ostavio prostora za eventualni politički angažman u bližoj budućnosti, a novi lokalni izbori na rasporedu su za dvije i pol godine. Nema sumnje kako bi ga mnogi trenutni politički akteri vrlo rado vidjeli tom prilikom u svojim redovima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram