Povežite se s nama

Mozaik

Humanitarna dječja utrka Djeda Mrazova u nedjelju na Korzu

Objavljeno

na

Foto: Pero LovrovićHumanitarna dječja utrka Djeda Mrazova održat će se u nedjelju, 23. prosinca, sa startom na Jelačićevom trgu i završetkom na Jadranskom trgu, te će se provesti kroz dvije grupe uzrasta.

U 12 sati kreće utrka dječje dobi od 5 do 7 godina sa startom na Jadranskom trgu, a završetkom ispred bora na Korzu.

U 12.30 sati kreće utrka dječje dobi od 8 do 10 godina sa startom ispred bora na Korzu, a utrka bi se protezala do Jadranskog trga i natrag te bi završila ispred bora na Korzu.

Za sudjelovanje potrebno je kupiti božićnu kapicu Djeda Mraza po cijeni od 15 kuna. Kapice će se prodavati od 18. prosinca na ugostiteljskoj kućici pored Radia Rijeke u radnom vremenu kućice, a od 20. prosinca moći će se kupiti i na štandu koji će raditi od 10 do 18 sati, sve do same utrke.

Sva zarada od prodanih kapica ide Dječjoj bolnici Kantrida. Najbržih troje iz svake skupine bit će nagrađeni simboličnim poklon paketima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže