Povežite se s nama

Mozaik

Indigo poziva na bojkot zabrane, otvorit će u 23h i raditi cijelu noć

Objavljeno

na


Od ovog vikenda noćni klubovi i kafići ne smiju raditi dulje od ponoći, no ima onih koji su se odlučili tome javno usprotiviti i najavili su svojevrsnu prosvjednu akciju noćas.

Vlasnik noćnog kluba Indigo u centru Rijeke najavio je kako će oni svoja vrata otvoriti u 23h i raditi cijelu noć, kao i inače.

“Smatramo da je odluka diskriminatorna te u isto vrijeme i besmislena s obzirom na epidemiološko stanje u PGŽ i Istri koje je dobro, stabilno, nema zabilježenih slučajeva zaraze te se poštuju mjere i upute o prevenciji širenja zaraze.

U prilog nam idu i današnji javni poziv načelnika Kriznog stožera PGŽ Boras-Mandića koji je uputio Nacionalnom stožeru te apel Liste za Rijeku koja traži od stožera posebni tretman za Kvarner i Istru s obzirom na epidemiološko stanje u tim županijama.

Na kraju vas obavještavamo da ćemo se večeras oglušiti na apsurdnu zabranu Nacionalnog stožera te da će noćni klub Indigo raditi unatoč zabrani, te stoga pozivamo sve predstavnike medija kako bi svojim prisustvom posvjedočili pridržavanju svih mogućih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kojih se pridržavamo od samog početka ove krize. Klub Indigo svoja vrata otvara od 23 sata, svi ste pozvani”, poručuje vlasnik Indiga Zoran Komljenović.

DODATAK:

Riječki ugostitelji ipak nisu bili složni, Indigo također odustao

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram