Povežite se s nama

Kultura

Izložba “Jedra Mediterana” autorice Sonje Škalamere Novak u Mošćeničkoj Dragi

Objavljeno

na
Početkom srpnja u Mošćenićčkoj Dragi je svečano otvorena izložba pod nazivom „Jedra Mediterana“ autorice Sonje Škalamere Novak.

Sama izložba uvod je  u regatu tradicijskih barki na jedra koja se već osmi put zaredom održava sredinom srpnja u upravo Mošćeničkoj Dragi. Akvareli tradicijskih barki u postavi ove izložbe plod su dugogodišnjeg rada autorice koja je inspiraciju pronašla upravo u pomorskoj tradiciji ovoga kraja.

Sonja Škalamera Novak dobitnica je brojnih uglednih nagrada za promicanje dječjeg likovnog stvaralaštva. Sudjelovala je na brojnim izložbama, a njene slike nalaze se u privatnim zbirkama diljem svijeta. Izložba će biti otvorena do 15. srpnja i može se pogledati svakog dana od 19 do 22 sata u galeriji „Cisterna“ u Mošćeničkoj Dragi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže