Povežite se s namaVelikim koncertom Jacquesa Houdeka 12. kolovoza na Ljetnoj pozornici, Festival Opatija okrunit će glazbeni dio programa “Ljeta na Ljetnoj 2016.”, a danas je na press konferenciji ‘Gospodin Glas’ predstavio prateći orkestar, kao i jednu od dvije, posebne gošće.

S obzirom da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije nastupao na opatijskoj Ljetnoj pozornici, Jacques je priznao da mu ovaj koncert istodobno predstavlja veliki izazov i uzbuđenje. Tako je posebno za ovu priliku okupio deseteročlani ‘Maestro’ orkestar Antuna Stašića koji će njegovim poznatim pop klasicima ali i stranim hitovima dati dodatnu dimenziju. Najboljem hrvatskom muškom vokalu na koncertu će se pridružiti jedna od najboljih ženskih pjevačkih zvijezda, kolegica i prijateljica, Vanna koja će s njim izvesti nekoliko dueta ali i solo pjesama. Ime druge gošće, također dive iz svijeta popularne glazbe, ostat će tajna još nekoliko dana.

Gala koncertom ‘Gospodin Glas pjeva za Vas’ Jacques je obećao Opatijcima i njihovim gostima pružiti večer punu emocija i prvenstveno kvalitetne glazbe. Početak koncerta je u 21 sat, a cijene ulaznica su 100,00 i 80,00 kuna.