Povežite se s nama

Izbori

Je li ovo najoriginalnija predizborna kampanja?

Objavljeno

naU predizborno vrijeme mnoštvo kandidata pokušava na razne načine doći do onih birača koji će upravo njima dati svoj glas na predstojećim lokalnim izborima.

Kao i svaki put kada su u pitanju izbori, kandidati pokušavaju biti ”drugačiji” kako bi njihova poruka doprijela do potencijalnih glasača. Svjedoci smo da kampanja inspirira mnoge pa i one čije ideje graniče s rubrikom vjerovali ili ne, ima onih koji ne vjeruju previše kreativi već se uzdaju u svoje ”izgrađeno” ime i prezime, ali na našu sreću postoje i oni koji su uspjeli zaintrigirati javnost svojim originalnim idejama, navodi se u priopćenju.

Jedna od takvih je definitivno akcija kampanje kandidatkinje za županicu PGŽ-a Ive Rinčić čiji je kreativni tim pokazatelje uspješnosti pretočio u dvije brojke i to 9 i 10. Kako doznajemo županijski pokazatelj nisu dobri. Naša županija je na 19. mjestu od ukupno 21 županije po rastu BDP-a, na 1114. smo mjestu od 1348 regija prema BDP-u u EU, na 7. smo mjestu od 7 jadranskih županija te na 20. mjestu od 21 hrvatske županije po iseljavanju. Objedinjavanjem ovih podataka dolazi se do predposljednjeg mjesta na ljestvici do 10.

U pomoć prikazivanju lošeg stanja priskočio je 40-metarski natpis ispisan na travi, 50-tak posloženih stijena, 17 metarski natpis od balvana te 55 vreća za otpad koje su napunjene otpadom prikupljenim u prirodi.

Kad bi bilo više ovakvih ideja zasigurno bi nam i predizborne kampanje bile zanimljivije i s interesom bi ih pratili.

Video-prilog dostupan je na ovoj poveznici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram