Povežite se s nama

Mozaik

Kastav bogatim programom slavi Jeleninu

Objavljeno

na
Idućeg tjedna slavi se Jelenina, blagdan zaštitnice Kastva sv. Jelene. Napokon, nakon dvije godine, pripremljen je program proslave koji traje od 18. do 22. svibnja.

Jeleninu 2021. otvara izložba Saše Jantoleka „Šetnja Kastvom“ u crkvi Sv. Trojice u srijedu, 18. svibnja u 19 sati. Četvrtak je rezerviran za zdravlje i predavanje prof. Sandre Kolonić „Okreni na zeleno, okreni na zdravlje“. Predavanje uz degustacijsku radionicu održat će se u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.

U petak, 20. svibnja, od 18 do 19,30 u dvorištu Kuće belice održava se kreativna radionica za djecu „Čarobna pričaonica i malo pripovjedačko kazalište“, a od 20 sati u Gradskoj loži koncert će održati Trio Acoustic band.

Subotu će se održati „Šetnja po zvončarskeh puteh“ od Viškova do Kastva i natrag. Okupljanje je na parkiralištu Milihovu u Viškovu, a planiran je i posjet Kući belice uz degustaciju. Iste večeri planiran je koncert Zorana Majstorovića & Atma mundi ensamble u Gradskoj loži.

Na sam blagdan, u nedjelju 22. svibnja, služit će se misa u crkvi Sv. Jelene Križarice u 11 sati. Misu će predvoditi pater Mirko Nikolić, superior samostana u Opatiji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram