Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka ponovo otvara COVID infocentar za komunikaciju s obiteljima oboljelih

Objavljeno

na
U cilju što bolje komunikacije s obiteljima oboljelih KBC Rijeka od četvrtka, 4. studenoga ponovno otvara telefonski COVID infocentar.

U skladu s razvojem epidemiološke situacije KBC Rijeka kontinuirano se organizacijski prilagođava kako bi u svakom trenutku mogao zbrinuti rastući broj COVID bolesnika kojima je potrebna hospitalizacija, ali i u maksimalnom opsegu nastavio pružati sve ostale zdravstvene usluge.

S obzirom na povećanje broja COVID odjela i specifičnosti njihovog kliničkog rada, po uspješnom modelu primijenjenom u prethodnom pandemijskom valu, KBC Rijeka od četvrtka, 4. studenoga ponovno otvara COVID infocentar kao središnju jedinicu koja će unaprijediti komunikaciju s obiteljima oboljelih.

U infocentru će građanima na raspolaganju biti komunikacijski tim sastavljen od posebno educiranih liječnika i medicinskih sestara uz podršku kliničkih psihologa koji će davati informacije o stanju pojedinih pacijenata oboljelih od COVID-a. Članovi obitelji moći će u infocentru dobiti informacije u kojoj se fazi obrade bolesnik nalazi ili na kojem je odjelu smješten te posredovati u direktnom i detaljnom informiranju od medicinskog tima koji o dotičnom bolesniku skrbi na bolničkom odjelu.

Članovi komunikacijskog tima u infocentru bit će u stalnom kontaktu s koordinatorima COVID odjela u KBC-u Rijeka.

COVID infocentar dostupan je od četvrtka, 4. studenoga, a građani će moći nazvati članove komunikacijskog tima svaki radni dan od 8 do 16 sati na brojeve

091-1658 197 i 091- 1658 293. Subotom, nedjeljom i blagdanom informacije će u infocentru biti dostupne od 10 do 14 sati.

Redovni kontakt-telefoni za informacije o pacijentima smještenima u KBC-u Rijeka objavljeni na mrežnim stranicama KBC-a (www.kbc-rijeka.hr) ostaju i dalje dostupni u terminima za informiranje.

Zbog dinamike rasta broja pacijenata i otvaranja novih COVID odjela moguće su i promjene o kojima ćemo izvijestiti javnost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže