Povežite se s nama

Mozaik

Klub Centra Gervais bio pun Opatijaca željnih dobre zabave i plesa

Objavljeno

na
Opatijci su itekako željni dobre zabave, naročito uz one dobre stare legendarne hitove. Potvrdilo se to još jednom u subotu navečer u klubu Centra Gervais. Brojni Opatijci i njihovi gosti napunili su veliki klub već oko 23 sata na nastavku serije partyja koji su započeli ranije ovog mjeseca pod nazivom “Pleši kao da je 1999.”.

Ovog puta napravljen je veliki iskorak od strane organizatora Festivala Opatije koji se pobrinuo za vrhunsko ozvučenje, atraktivnu rasvjetu i organizirao pravi DJ duel. S jedne strane kluba nalazio se svima poznati Opatijac Luca Montecchi, a s druge strane je bio Istrijan S.a.l.l.e. Njih dvoje probrali su najveće pop rock vs. dance himne 80-tih, 90-tih i 2000-tih godina te napravili sjajnu atmosferu i dobro rasplesali posjetitelje.

Zabava je potrajala gotovo do 3 i pol ujutro, a mnogi su već tijekom noći postavljali pitanje kad će se ponoviti sličan retro parrty.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram