Povežite se s nama

Sport

Košarkaši AO Škrljeva u srijedu se bore za titulu pobjednika Alpe Adria Cupa

Objavljeno

naOd košarkaša Adria Oil Škrljeva navikli smo samo na velike uspjehe. Klub je to koji iz godine u godinu progresivno raste i dostiže nove vrhunce u svojoj 46 godina dugoj povijesti. Od malog lokalnog kluba s betona ispod pruge, „Zeleni“ su postali brand koji je prepoznatljiv i izvan granica Hrvatske. Došli su do finala jednog međunarodnog košarkaškog natjecanja.

Po prvi puta u klupskoj povijesti, KK Adria Oil Škrljevo zaigrat će u finalu Alpe Adria Cupa, i to u premijernoj sezoni njihovog sudjelovanja u tom međunarodnom kupu. Za protivnika će imati trostrukog mađarskog prvaka i osvajača tamošnjeg nacionalnog Kupa 2016. godine, momčad Egis Kormend.

KK Adria Oil Škrljevo će nakon sudjelovanja na završnim turnirima Kupa Krešimira Ćosića u dva navrata, kao i izborenog doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske prošle sezone, sada pokušati doći do najvećeg uspjeha u povijesti kluba.

Prva utakmica protiv mađarskog kluba Egis Kormend na rasporedu je u srijedu, 3. travnja od 19 sati, a iz Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo pripremljena su brojna iznenađenja za gledatelje. Bit će to dobra prilika za kupiti majicu odnosno suvenir s povijesne utakmice čiji će prihod biti uplaćen na račun Zaklade Nora Šitum za Milu Rončević. Tako će se KK Adria Oil Škrljevo uključiti u nadnacionalnu akciju u kojoj je za malenu Milu prikupljeno preko pet milijuna dolara.

Za sve one koji neće biti prisutni na tribinama dvorane u Mavrincima, bit će osiguran i izravni televizijski prijenos. U produkciji Creative Media, gledatelji će utakmicu između KK Adria Oil Škrljevo i Egis Kormenda moći pratiti putem regionalne TV-postaje Kanal Ri koja je dostupna i na svim zemaljskim TV-platformama u Hrvatskoj. Prijenos je također dostupan i putem YouTube-kanala KK Adria Oil Škrljevo, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, odnosno na linku: https://youtu.be/2hTau_QAvlw

Na terenu nas očekuje velika bitka dvije izrazito potentne momčadi koje su dogurale do velikog finala Alpe Adria Cupa. Podsjetimo, KK Adria Oil Škrljevo je u skupini s austrijskim Klosterneuburg Dukes, češkim Egoe Basket Brnom te mađarskom ZTE Zalakeramijom osvojio prvo mjesto. Nakon toga su u osmini finala „Zeleni“ izbacili još jednog češkog predstavnika, Slunetu, da bi u poluzavršnici bili uspješniji od slovačkog kluba Levicki Patrioti.

Sada je na redu veliko finale. Prva utakmica u Mavrincima na rasporedu je u srijedu, 3. travnja od 19 sati. Idemo, Zeleni!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram