Povežite se s nama

U jednoj od prijašnjih kolumni spomenula sam kako će dolaskom nove vlasti, upravo ove naplavine kojekakvih štrumfastičnih anonimusa, doći do naglog deficita prezervativa. Kada se počelo govorkati o tome da će se one dobre stare ţarulje polako povući iz prodaje, ja sam svoje zalihe napravila. Kada su se Boţo i Tomica napokon susreli na mostu, opet sam pohitala u trgovinu i napravila zalihe – prezevativa. One u roza kutijicama nisam prije vidjela. Nije da ja kao očekujem nešto, ali mene nije sram priznati da sam nekoć bila Tiletova pionirka i da smo u školi (a nosila je ime jednoga od narodnih heroja, bivših) prolazili vjeţbe NNNI (Ništa nas ne smije iznenaditi). Ja se tih stvari drţim i danas, pa bolje da ih imam, lako ih prodam kasnije. Bit će to traţena roba, onako na crnjaka. Osim toga, imam sina u pubertetu, a kako vrijeme leti i ptić će brzo da poleti.

Kako se stvari odvijaju zadnjih dana, stići će nam zabrana upotrebe prezervativa, sve zbog podizanja nataliteta. Stići će i zabrana na ispaljivanje ćoraka. I ono najvaţnije, stići će zabrana na drkanje. Neće više biti masturbacije (osim ako niste političar). Ljevica će uvijek znati što radi desnica, i obratno. Rezultat toga je da će svi vjerojatno biti nervozni i histerični, baš kao i Ladislav, naša potencijalna prva violina u Ministarstvu za turanje i guranje.

Lado ga nikad u trans nije bacio. Ladi ne moţeš reć’ da se drţi k’o kurac u sladoledu. Jer njemu uopće ne smiješ spominjati riječ na k. Ili p. Ladi ne mo’š objasniti koja je razlika između prirodnog i protuprirodnog ponašanja. I ne mo’š mu objasniti da su ţenski reproduktivni organi samo ţenski. Da nisu nacionalizirani, nemaju inventurni broj, i da nisu ţene u zemlji Hrvatskoj potpisale pri rođenju ugovor s drţavom o tome kako će se i na koji način odnositi prema svome tijelu. I pizdi. Pa niti su muškarci u toj istoj zemlji potpisali da će svaki ispaljeni metak biti na dobrobit nacije i za povećanje brojčanog stanja iste.

A naša mladost, naša budućnost, oni će učiti da djecu donose rode. Ne ševe. Ševe ćemo istrijebiti, jer ako prosječni Hrvat ugleda i jednu ševu, svakakve bi ga misli mogle napasti.

Našim klincima spolni odgoj u školi ne treba. I pravo je tako. Sve što trebaju znati reći će im svećenici. Ma i pokazati, ako treba. Jer neće biti ni trte-mrte oko vjeronauka. Kladim se da ćemo dobiti uredbu i o obaveznom vjeronauku. Informatika je ionako za luzere.

Jebakluk će biti dozvoljen samo ako će imati reproduktivni karakter. Nema hvatanja i pod jorganom meračenja u prazno.

Samci će porazmisliti o svojoj osamljenosti i nesvrhovitosti. Istospolne zajednice treba okruţiti bodljikavom ţicom. Pederluk ćemo zabraniti, a pedofiliju (u određenim slučajevima) pod tepih pomesti. Pojavi li se odnekud, onako iznebuha, i Ladina frendica Ţeljka, vrlo vjerojatno da će i samohrani roditelji najebati. Ţeljka je, naime, jednom rekla da samohrani roditelji ne ulaze u definiciju obitelji. Hrvatske obitelji sa hrvatskom djecom. I druga su djeca vrijedna, ali ne kao ‘ova naša djeca’, čiji roditelji nisu nikad masturbirali već su samo kupusišta obilazili.

I što još? A niš’. Vrlo vjerojatno da niti u naredne četiri godine nećemo ratificirati Konvenciju o sprječavanju nasilja nad ţenama. Vrlo vjerojatno da ćemo i dalje zlostavljače ţena i djece nagrađivati malim ili nikakvim kaznama. A sve koji ne mogu začeti klince prirodnim putem i dalje ćemo maltretirati, bez srama. To su sve neke sporedne teme.

Jedino se ne zna što će se događati s onim poslodavcima koji ţenama na razgovoru za posao postavljaju ono poznato seksističko pitanje: ‘A imate li namjere rađati?’

Marketing