Povežite se s nama

Sport

Marin Sorić s čak 21 obranom donio pobjedu RK Zametu

Objavljeno

naOve subote u Centru Zamet odigrala se utakmica u kojoj je Zamet odnio pobjedu nad Spačvom rezultatom 28:22. Tako su Zamećani nastavili pozitivan niz i pobjedom osigurali nova dva boda i četvrto mjesto na prvenstvenoj tablici.

Već u prvim minutama utakmice Zamet je pokazao zavidnu razinu igre te je utakmicu otvorio na najbolji moguć način – serijom od pet uzastopnih pogodaka, od kojih je dva dao Glavaš, dva Načinović i jedan Mrakovčić. Tako već do 10. minute Zamet vodi 5:0, a nakon još tri uzastopna gola – dva Glavaševa i jedan Starčevićev, Zamet u 22. minuti vodi na sigurnih 10:5. Razlika od pet golova zadržala se sve do kraja poluvremena pa se na odmor ide s rezultatom 13:8 u korist Zameta.

Drugo poluvrijeme otvoreno je nešto mirnijom igrom u kojoj se igralo gol za gol, dok u 36. minuti Zamet nižepet golova (dva Glavaš i po jedan Martinović, Jeličić i Lučin) pa u 42. minuti vodi s čak 9 golova razlike. Unatoč pokušajima da Spačva do kraja utakmice barem donekle dostigne Zamet te nekoliko uspješnih akcija, Zamet odnosi pobjedu rezultatom 28:22.

Do ove važne pobjede Zamet je odveo Marin Sorić s nevjerojatnom 21 obranom, dok je Filip Glavaš postigao 8 pogodaka, Tin Lučin 5 i Matija Starčević 4. Kod Spačve su se istaknuli Marko Vignjević sa 6 pogodaka te Vedran Šaravanja s 5 i Borna Mažuran s 4 pogodka.

U sljedećem kolu Zamet očekuje gostujuća utakmica protiv Poreča koja se igra 23. veljače.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram