Povežite se s nama

Mozaik

Mate Janković i Maja Šabić na prvom danu Food Truck Festivala na Krku

Objavljeno

na
Jučer je otvoreno drugo izdanje popularnog Food truck festivala u gradu Krku – jednoj od najpoznatijih otočnih turističkih destinacija. Ukusni zalogaji, tematski rekviziti i rashlađeni napitci privukli su izvrsno raspoložene posjetitelje kojima se ovakav vid zabave i opuštanja pokazao kao pun pogodak! Festival će trajati sve do nedjelje, a već danas publiku će zabaviti uvijek odličan L’Amour.

Oku i nepcu primamljivi food truckovi ispunili su cijeli mul pa sa sigurnošću možemo reći da festival nikada nije bio bliže moru. Opojni mirisi mame posjetitelje da isprobaju maštovite specijalitete, a glazbena podloga i nesvakidašnja scenografija začinila je uživanje u hrani i piću.
Osnovni motiv za odlazak prema Krku ovog će tjedna biti neodoljivi gastro specijaliteti koje vrijedno pripremaju chefovi s food truckova. Gastro ekipe koje nude inovativne street food specijalitete predvođene su renomiranim chefom Matom Jankovićem koji je za posjetitelje pripremio poseban menu na Grill corner trucku. Capra Istrian Street Food ljubiteljima ukusnih zalogaja nudi tradiciju istarske kuhinje prezentiranu u street food formi, a na otvorenju su ugostili ovogodišnju pobjednicu MasterChefa Maju Šabić koja je za posjetitelje pripremala svoje autorsko jelo – Pepper Jack Burger. Picnic ekipa festivalu se pridružuje iz Zadra i sa sobom donosi puno ukusnih recepata kojima oduševljavaju publiku diljem Hrvatske. Cucina 100 gusti inspirirana je okusima Italije i posjetiteljima nudi neodoljivu hrskavu pinsu, dok na Di Mare slatkom punktu posjetitelje očekuje šarenilo slatkih okusa.

Festival je započeo obraćanjem Vedrana Babića iz organizacije festivala, gradonačelnika Krka Darija Vasilića, Ivane Kovačić, direktorice TZ Grada Krka, Maje Parentić, ravnateljice Centra za kulturu, Maje Šabić, pobjednice MasterChefa te Mate Jankovića – renomiranog hrvatskog chefa.

Organizatori su se pobrinuli da se svi posjetitelji rashlade uz osvježavajuća pića koja će se posluživati na Martini Fiero trucku te dva punkta smještena na Ribarskom mulu. Festivalska pića nude se u eco friendly čašama čime se dalo doprinos krčkoj zero-waste inicijativi.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a u odličnoj klopi može se uživati svakog dana od 18.00 sati. U organizaciji Turističke zajednice Grada Krka od 21. do 23. lipnja održat će se Krk Music Fest koji je uz Food Truck Festival dodatni povod da se ovog tjedna obavezno uputite prema Krku!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže