Povežite se s nama

Mozaik

Međunarodna biciklistička utrka Cro Race u subotu prolazi kroz Rijeku

Objavljeno

naSutra, u subotu, 2. listopada 2021. godine, kroz Rijeku će proći sudionici Međunarodne biciklističke utrke Cro Race 2021. Cilj ove 137,5 km duge 5. etape utrke je u Opatiji gdje će bicikliste dočekati i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

5. etapa utrke počinje u Labinu, u 10.50 sati, a biciklisti će na putu prema Rijeci među ostalim proći i preko Pazina, Učke, Matulja, Kastva, Viškova i Saršona. Prolazak biciklista kroz Rijeku očekuje se u vremenu od oko 13.30 do oko14.30 sati.

Zbog prolaska utrke kroz Rijeku, privremeno će se, od oko 13.30 do oko 14.30 sati, zatvarati dio gradskih prometnica za sav promet uključujući i javni gradski prijevoz.
Prolaz će se omogućit isključivo hitnim službama.

Prometnice će se zatvarati po dionicama, otprilike 30 minuta prije očekivanog dolaska biciklista, a svaka će biti zatvorena oko 30 minuta.

Dolazak biciklista u Rijeku očekuje se oko 13.45 sati

Kolona biciklista kretat će se iz pravca Ulice Franje Račkog do Školjića, preko Fiumare i Scarpine ulice, do Gradske knjižnice (Circolo) gdje biciklisti ulaze na Korzo i voze do Trga Republike Hrvatske te izlaze na Adamićevu ulicu i nastavljaju u pravcu zapada preko Preluka do Opatije.

Mole se građani da tijekom prolaska biciklista Korzom poštuju upute službenih osoba, postavljene ograde i označeni prostor te da se ne kreću sredinom Korza

Autobusna stanica Autortoleja “kod starog Kraša” neće biti u funkciji od 12.30 do 14.30 sati.

Regulaciju prometa provodit će djelatnici Policijske uprave Primorsko – goranske.
Očekuje se otežan promet na potezu Orehovica – centar Rijeke – Kantrida – Opatija u vremenu od oko 13.00 do oko 14.30 sati. Preporuka vozačima je da koriste prometnice tzv. “sjevernog koridora” (Grohovčeva – Fiorella la Guardia – Pomerio) te da se koriste riječkom zaobilaznicom u oba smjera.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram