Povežite se s nama


Nakon što je proteklog vikenda oduševila na koncertu u Opatiji, iznimno talentirana mlada Riječanka Mia Negovetić već ima novi veliki koncert.

U suradnji sa Zagreb Star’s Orchestra pod ravnanjem mo. Zdravka Šljivca 16. rujna nastupiti će u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Prvi puta u povijesti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održati će se solistički koncert jedne djevojčice i to s orkestrom. 13 godišnja Riječanka u protekle je dvije godine prošla put od pjevanja u sobi i dnevnom boravku do nastupa u legendarnom holywoodskom CBS-ovom studiju na poziv čuvene voditeljice Ellen Degeneres.

Na tom dvogodišnjem putu nastupila je i na četiri pjevačka natjecanja te je odnijela pobjedu na svima, uključujući RTL-ove „Zvjezdice“ 2015. Nastupom na Mimohodu povodom Dana pobjede 2015., gdje je izvela himnu Republike Hrvatske, skrenula je na sebe pažnju cjelokupne hrvatske javnosti.

Nema dvojbi, prvi veliki solistički koncert u legendarnom Lisinskom bit će kruna svih dosadašnjih uspjeha mlade Riječanke, ali i veličanstveni poticaj i uzlet u čarobnu glazbenu budućnost koju Miu Negovetić još očekuje.