Povežite se s nama

Vijesti

Misa zadušnica i brojne svijeće povodom 24. obljetnice smrti Franje Tuđmana

Objavljeno

na
U nedjelju, 10. prosinca, obilježit će se 24 godine otkako je preminuo prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman. Večer uoči tog datuma u Rijeci je održana misa zadušnica te su zapaljene brojne svijeće na Jadranskom trgu.

“Uz trajnu zahvalnost, misom zadušnicom i paljenjem svijeća, prisjetili smo se prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Snažnim državničkim vodstvom dr. Tuđmana i hrabrošću branitelja izvojevali smo slobodu našeg naroda! Članovi HDZ Rijeka šalju jasnu poruku da ne zaboravljamo one koji su u trenucima stvaranja slobode imali hrabrosti i dali svoj obol za našu Domovinu.

Predsjednikovo političko naslijeđe postavilo je temelje za izgradnju demokratskog društva, na čijim idejama i dalje gradimo jaču Hrvatsku”, poručio je ovom prilikom predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović, a nazočan je bio i predsjednik županijskog HDZ-a Oleg Butković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže