Povežite se s nama

Vijesti

Mislite da možete bolje složiti proračun od Obersnela?

Objavljeno

na


Proračun je definitivno jedan od najbitnijih dokumenata koji lokalna sredina svake godine donosi, a to je ujedno i jedan od najčešćih razloga za prijevremene izbore u Hrvatskoj posljednjih godina. Upravo ovih dana u više sredina diljem države održavaju se prijevremeni izbori za (grado)načelnike jer kroz Gradsko vijeće nisu uspjeli osigurati dovoljnu podršku za svoj proračun.

U Rijeci takvih problema ipak nema, Vojko Obersnel, ima većinu u gradskoj vijećnici, ali to ipak ne znači da je donošenje proračuna lagan zadatak, pogotovo ako se uzme u obzir kriza koja traje već nekoliko godina, a i sve negativnija regulativa države kad je u pitanju punjenje lokalnih proračuna.

Riječani već nekoliko godina kroz interaktivnu igru mogu sami pokušati kreirati svoj proračun, a upravo danas je predstavljena i nova verzija kroz koju se može napraviti svoj proračun za tekuću 2015. godinu.

Ako mislite da biste mogli složiti bolji proračun od aktualnog gradonačelnika Rijeke, eto vam prilike. Sami možete izabrati u koje biste strateške projekte investirali tijekom ove godine, ali to će značiti i da na pojedinim stavkama morate štedjeti, što nužno dovodi do smanjenja standarda u pojedinim sektorima.

Svoj proračun možete kreirati na službenoj Internet stranici Vojka Obersnela.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram