Povežite se s nama

Sport

Mlađe nade Primorja osvojile broncu na Prvenstvu Hrvatske u vaterpolu

Objavljeno

na


Od 29. kolovoza pa do 2. rujna odigrano je Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu za kategoriju “Mlađe nade”. Za napomenuti je da se radi o najmlađoj uzrasnoj kategoriji koja ima natjecateljski rang. Igrači Primorja EB osvojili su treće mjesto zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi od 15:6 nad ekipom šibenskog Solarisa.

“Naši Primorjaši okupljeni u jeku turističke sezone koja uključuje obiteljske godišnje odmore odigrali su prve utakmice i osjetili ono što je glavna okosnica škole vaterpola, a to je osjetiti timski duh.

Utakmice koje su naši Primorjaši odigrali mogu se popratiti na stranici HVS-a, ali smo mišljenja da u ovoj uzrasnoj kategoriji primarni cilj mora biti stjecanje iskustva, a ne postizanje rezultata. Naši treneri Čiža i Taci zajedno s ekipom uspjeli su stvoriti pozitivnu atmosferu i jedno odlično putovanje koje se nastavlja na pripreme koje su održane u Szentesu.

Zahvaljujemo domaćinu VK Vukovaru na odličnoj organizaciji i ostalim klubovima na fair borbi i zajedničkom stjecanju iskustva”, poručili su iz VK Primorje EB.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže