Povežite se s nama

Sport

Mladi vaterpolisti Primorja: Želimo prvo mjesto na U-18 Svjetskom prvenstvu

Objavljeno

naTin Brubnjak i Marko Radulović prvotimci Primorja sudjeluju u reprezentaciji za igrače ispod osamnaest godina. Po završenom Kupu RH, u kojem je naš klub završio drugi, započeli su pripreme koje se održavaju u Zagrebu.

S obzirom da uglavnom slušamo intervjue naših prvotimaca u vaterpolu, odlučili smo se na jednu drugačiju formu donosimo Vam kratak intervju kako je to biti reprezentativac u mlađim kategorijama, poručuju iz VK Primorja u svojoj objavi koju prenosimo.

Što za vas znači igranje u reprezentaciji?

Tin: Igranje u reprezentaciji pruža mi dodatnu motivaciju za daljnji rad na sebi kao igraču, a i za uspjehe kluba. Zadovoljstvo mi je igrati s mojim vršnjacima koji vole ovaj sport jednako kao i ja.

Marko: Igranje u reprezentaciji mi služi da uvidim koliko sam fizički spreman u odnosu na moje vršnjake.

Koliko je bila teška seniorska sezona i na koji način vam je ona pomogla u sportskom razvoju?

Tin i Marko: Sezona je bila teška kako fizički, tako i psihički zbog velike promjene u odnosu na prošlu sezonu, mlada smo ekipa i tu smo da učimo. Svakako se slažemo da nam je igra u seniorskoj momčadi, uvelike pomogla da se dodatno izgradimo kao igrači.

Koliko traju pripreme, za koje natjecanje se spremate?

Tin i Marko: Pripreme traju od kraja turnira 1. srpnja do 19. srpnja, poslije tih priprema koji se održavaju u Zagrebu, čeka nas nekoliko turnira u susjednim državama. Cilj cijelih priprema je što bolje povezati se ekipno te uvježbati reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo za kategoriju ispod osamnaest godina koje će se održati u Mađarskoj 11. 8. – 18. 8.

Što očekujete od prvenstva?

Tin i Marko: Prvo mjesto!!

Koji vam je najdraži igrač u Hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji?

Tin: Da budem iskren nisam previše razmišljao o uzorima, ali kada već moram nekog izdvojiti, to bi bio Maro Joković

Marko: To je definitivno moj bivši suigrač, Ante Vukičević.

Koliko vas motivira uspjeh Vatrenih i uspijevate li pratiti utakmice?

Tin i Marko: Kada igra reprezentacija, izbornik nas oslobađa od treninga, te svi zajedno pratimo Vatrene i navijamo za njih.

Nadamo se da će dečki pronaći svoje mjesto u ekipi i donijeti nam medalju i ponos u klub koji ove godine u okviru kolektiva Primorje – Victoria slavi 110 godina postojanja, poručuju iz Primorja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram