Povežite se s nama

Sport

Mladost uvjerljivo slavila protiv Primorja u polufinalu Kupa Hrvatske

Objavljeno

na

Foto: Daniel Kurti/Foto KurtiU polufinalu Kupa Hrvatske mladoj riječkoj momčadi Zagrebčani nisu dali ni mrvice šanse za barem privid neizvjesnosti. Tek jedno poravnanje u početku (Brubnjak za 1:1), bilo je sve što su Riječani uspjeli napraviti. Mladost je s gotovo pola snage u 32 minute čiste igre, riješila pitanje pobjednika nakon polovice utakmice (4:1), a baš definitivno potvrdila početkom treće četvrtine (golovi Miloša i Bušlje za 6:1). Drugi gol su Riječani postigli tek tri minute prije kraja treće dionice i to ponovo Brubnjak koji je ostavio doista najbolji dojam u poraženom sastavu. Doduše, ovaj mladić već neko vrijeme privlači laganu pozornost na sebe.

U utakmici s puno plivanja, što je bio možda i jedini način na koji su se primorjaši pokušavali koliko-toliko oduprijeti puno jačem suparniku, Mladost je kažnjavala gotovo pa svaku pogrešku u obrani Riječana. Realizacija igrača više možda i nije bila na najvišoj razini, ali ako govorimo o pobjedniku, onda se i to može pripisati očitom nesrazmjeru u kvaliteti koji tada teško može nagnati onog boljeg na davanje maksimuma. Uostalom, Mladost je samu završnicu utakmice odigrala dobrim dijelom sa svojom drugom postavom.

“Zadovoljni smo odigranom utakmicom naših Primorjaša, koji nakon ove utakmice odlaze na kratku pauzu s obzirom da je prva utakmica u nastavku Prvenstva Hrvatske, na rasporedu tek 27. veljače”, poručili su ovom prilikom iz Primorja.

HAVK Mladost – Primorje EB  11:6 (2:1 – 2:0 – 6:2 – 1:3)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram