Povežite se s nama

Vijesti

Na desetak dana se zatvara dio Ulice Vjekoslava Dukića kod KBC-a na Sušaku

Objavljeno

na

Raskrižje Dukićeve i Strižićeve sredinom travnja

Zbog izvođenja završnih radova na izgradnji rotora od 16. do 25. svibnja Ulica Vjekoslava Dukića na dijelu od raskrižja s Ulicom Ivana Matrljana do raskrižja s Ulicom Tome Strižića zatvara se za sav promet, osim za vozila gradilišta i interventna vozila.

Uspostava privremene regulacije prometa na tom dijelu neophodna je kako bi izvođač radova, tvrtka IZGRADNJA d.o.o. mogla izvesti završne radove potrebne za asfaltiranje ove dionice.

Obim radova na predmetnoj dionici (prekop raskrižja Ulice Vjekoslava Dukića i Ulice Ivana Matrljana, ispitivanje zbijenosti kolničke konstrukcije te izrada asfaltnog zastora) su takve vrste da u postojećim gabaritima prometnice nije moguće osigurati provoznost za javni promet te osigurati sigurnost sudionika prometa.

Mole se svi sudionici prometa za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa te da u navedenom periodu koriste okolne obilazne prometne pravce.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže