Povežite se s nama

Vijesti

Na opatijskoj tržnici ženama cvijeće dijelili gradonačelnik, SDP i IDS

Objavljeno

naPovodom obilježavanja Međunarodnog dana žena gradonačelnik Ivo Dujmić sa svojim zamjenicima Verom Aničić i Emilom Priskićem dijelio je ispred tržnice cvijeće Opatijkama te im čestitao 8. mart.

Gradonačelnik Dujmić istaknuo je da ovim simboličnim darivanjem cvijeća sugrađankama želi podsjetiti na važnost žena u društvu, sa željom da ih se svaki dan još više poštuje – u obitelji, na radnom mjestu i u društvu općenito.

Ispred opatijske tržnice cvijeće su te kavu i kolače sugrađankama, tradicionalno, dijelili i članovi Nezavisne liste Ive Dujmića te opatijskog SDP-a i IDS-a.

Članovi opatijskog ogranka gradske organizacije SDP-a darivali su maćuhicama svoje „pripadnice ljepšeg spola“ povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta. U odličnoj atmosferi ispred „Mrkata“ okupilo se mnoštvo u kojem su ipak dominirale žene, a kojima su predsjednik stranke Fernando Kirigin i ostali članovi i članice čestitali njihov dan.  

Uz prigodno cvijeće, opatijski SDP-ovci dijelili su i karte za koncert Saše Lozara, a koji GO SDP Rijeke uz partnerstva s ostalim gradskim i općinskim organizacijama stranke organizira već tradicionalno za Dan žena.

Cvijeće su dijelili također i članovi Nezavisne liste Ive Dujmića te IDS-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram