Povežite se s nama

Sport

Najavljen rukometni spektakl s humanitarnom notom

Objavljeno

na

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Danas je u VIP prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 14. kola Paket 24 Premijer lige u kojoj Zamet dočekuje ekipu Dubrovnika. Utakmica će se igrati ove subote u dvorani Zamet s početkom u 19 sati, a u sklopu utakmice bit će održana i donatorska akcija u suradnji s Klubom navijača Armada. Navijači su pokazali velik interes za subotnju utakmicu, a obzirom da je do danas prodano nekoliko stotina ulaznica, za očekivati je da će ovo biti večer za pamćenje!

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet, Dejan Božić – predsjednik KN Armada, Boris Konjuh – team manager i Veron Načinović – igrač prve ekipe RK Zamet.

Vedran Babić: “Po prvi puta RK Zamet surađuje s KN Armada i to u organizaciji rukometnog spektakla, a sva sredstva od prodaje utakmice namijenjena su za liječenje oca našeg mladog rukometaša. U subotu nam predstoji pravi spektakl, a utakmica će sadržavati mnogo zanimljivih produkcijskih elemenata. Posebno veseli organizirani dolazak Armade pa željno iščekujemo ovu utakmicu. Ono što ćemo dobiti s tribina igrači će zasigurno pretočiti u igru na terenu.”

Dejan Božić: “Zahvaljujem se Rukometnom klubu Zamet na odazivu na donatorsku akciju u kojoj prikupljamo sredstva za liječenje našeg člana Tomislava Nikla. U novijoj povijesti Armada nije pohodila rukometne utakmice Zameta i rijetko smo se zajedno pojavljivali na tribinama, a vjerujem da će naš organizirani dolazak pripomoći da se stvori dobra atmosfera i postigne željeni rezultat. Dan prije utakmice održat će se koncert u Pogonu kulture, na kojem će nastupiti riječki rock bendovi. Ovim putem pozvao bih sve građane da se skupe i budu jedinstveni u ovoj akciji!”

Boris Konjuh: “Naš je imperativ dobra igra, a prva odigrana utakmica pokazala je da idemo naprijed i da se dižemo iz kola u kolo. Uskoro očekujemo i povratak igrača koji su bili ozlijeđeni, a s njihovim povratkom povećavamo mogućnost ulaska u Ligu za prvaka. Igrači se zaista trude i predano rade te je zaista dobar osjeća biti u ovoj ekipi. Hrvati su dokazali da imaju zaista veliko srce kad su u pitanju humanitarne akcije; uvjeren sam da će dvorana biti puna navijača, a u takvom okruženju ne sumnjamo u pobjedu!”

Veron Načinović: “Što se tiče utakmice protiv Poreča, mislim da imamo još puno prostora za napredak u napadu i da trebamo pokazati više. Izgubili smo utakmicu, iako s manjom razlikom nego što smo ih pobijedili na domaćem terenu. Utakmica u subotu nam je jako bitna i nadamo se da ćemo pobijediti pred brojnom publikom koju očekujemo.”

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu te na dan utakmice na ulazu u dvoranu, sat vremena prije početka. Cijena ulaznice iznosi 20 kn, a organizatori pozivaju sve navijače da najkasnije 15 minuta prije početka utakmice budu u dvorani.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram