Povežite se s namaTijekom Valentinova ove godine u Opatiji su brojni zaljubljeni, ali i ne samo oni, uživali u spektakularnom koncertu u sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. Čak nešto više od 3.500 posjetitelja uživalo je gotovo dva i pol sata u zaista sjajnom nastupu jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih glazbenika, a posebno oduševljenje izazvalo je ispaljivanje u zrak desetak tisuća crvenih konfeta u obliku srca.

Bio je to vjerojatno najposjećeniji koncert izvan ljetne sezone u novijoj opatijskoj povijesti, pa će mnoge razveseliti najava koja je stigla ovog tjedna kako će se i tijekom idućeg Valentinova (10.02.2018.) održati novi veliki koncert u Opatiji.

“Već smo određeno vrijeme u pregovoru s nekoliko vrlo popularnih izvođača, koji se svi redom mogu pohvaliti kako imaju ogroman broj hitova iza sebe. Očekujem kako ćemo u idućih desetak dana potpisati ugovor s jednim od njih, pa ćemo do kraja studenog održati konferenciju za medije na kojoj ćemo otkriti koga dovodimo u Opatiju za Valentinovo 2018. godine. Koncert će se održati tijekom vikenda koji prethodi samom Danu zaljubljenih, a radi se o suboti, 10. veljače”, otkrio je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency koja organizira koncert.

S obzirom na izuzetno veliki uspjeh ovogodišnjeg koncerta povodom Valentinova, može se već sad s popriličnom sigurnošću reći kako se zaista priprema pravi novi glazbeni spektakl.

DODATAK:
Boris Novković i klapa Rišpet za romantično Valentinovo u Opatiji