Povežite se s nama

Mozaik

Nakon više od godinu i pol klaunovi doktori ponovno u Dječjoj bolnici na Kantridi

Objavljeno

na
Pojava pandemije koronavirusa utjecala je na sve uobičajeno u našem životu, a nažalost dodatno je otežala situacija i onima najmlađima koji su zbog zdravstvenih poteškoća primorani boraviti u Dječjoj bolnici na Kantridi.

Njima su te teške i duge dane prije pojave koronavirusa ipak znali malo uljepšati i učiniti nešto zabavnijima Crveni nosovi – klaunovi doktori, a sad su se opet vratili na Kantridu nakon duge pauze.

“Veliko veselje vlada jer smo se vratili u još jednu bolnicu! Nakon godinu, sedam mjeseci i tri dana, opet smo KBC Rijeka – lokaciju Kantrida, pretvorili u svijet maše i dječjeg smijeha”, poručili su iz Crvenih nosova.

“Presretne smo! Dr. Lila i ja, s maskama i zaštitnim vizirima, u očima djece, ali i odraslih, postale smo roboti, marsovci i građevinske radnice. Opskrbljene metrom i maštom, mjerile smo prostorije za elemente lunaparka koji želimo integrirati u bolnicu, a djeca su nam neopisivo pomogla svojim nepresušnim savjetima. U našoj mašti, već smo se spuštali toboganom, skakali na trampolinu i plivali u bazenu. Bilo je tu mnogo odličnih ideja i vragolija. Svakako smo se vratili sa stilom!”, ispričala je dr. Tajčica nakon posjete riječkoj bolnici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram