Povežite se s nama

Vijesti

Objekt srušen prije mjesec dana, vjetar raznosi staklenu vunu po okolišu

Objavljeno

na
Riječki MOST javno je upozorio na problem koji traje posljednjih mjesec dana na području Mjesnog odbora Podvežica.

“Želimo skrenuti pažnju na jedan iznimno ozbiljan problem koji već duže vrijeme traje na Podvežici, točnije u Gervaisovoj ulici, na trgu ispred Brodokomercivog markera. Na tom mjestu, prije više od mjesec dana, srušen je jedan objekt, ali nažalost, teren nije očišćen. Ne samo da je ova situacija vizualno neprihvatljiva, već je i potencijalno opasna za sve nas.

Staklena vuna koja je ostala raznesena vjetrom naokolo predstavlja ozbiljan problem, posebno za roditelje s malom djecom koji se često okupljaju na ovom trgu. Na priloženim fotografijama vidljivo je koliko je ovo postalo zabrinjavajuće. Pitanje koje si postavljamo je – zar zdravlje naših građana nije prioritet našim gradskim službama?

Mjesni odbor Podvežica već je obavijestio gradsku upravu o ovom problemu, no do sada nismo primijetili nikakvu reakciju na terenu. U ime Mosta, želimo naglasiti da smo apsolutno na strani naših građana i Mjesnog odbora Podvežica te od gradskih tijela zahtijevamo hitno postupanje i neodgodivu sanaciju terena.

Zdravlje naših sugrađana trebalo bi biti najveći prioritet, a ovakva nebriga jednostavno nije prihvatljiva. Pozivamo sve vas da podržite naš zahtjev za hitnom akcijom i podijelite ovu objavu kako bismo zajedno skrenuli pozornost gradskim vlastima na ovu važnu temu.

Hvala vam na podršci i zajedničkom zalaganju za sigurno i zdravo okruženje u našem gradu!”, poručuju iz MOST-a.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram