Povežite se s nama


Loša vremena prognoza za nadolazeće dane stvorila je probleme organizatorima prvog riječkog Festivala palačinki koji je planiran za sredinu ovog mjeseca na Rivi.

Zbog najave kišnog vremena odgođeno je održavanje festivala, ali već je određen novi datum i u konačnici festival će biti pomaknut za svega jedan dan.

“Vrijeme se opet promijenilo u našu korist, utorak se razvedrava tako da otvaranje festivala pomičemo samo za jedan dan, na utorak 14. lipnja. Sve ostalo bit će prema predviđenom planu”, poručili su organizatori.

Podsjetimo, osim nizozemskih Poffertjesica, japanskih palačinki iz Confusion Budha Bara, meksičkih Master grill palačinki punjenih gurmanskom pljeskavicom, zdravih vege palačinki Hrvatskih divota, vrijedne MILKY palačinkarnice pripremaju posebna iznenađenja za Rijeku i Dane sv. Vida!

Uz bogatu ponudu palačinki i raznih slanih i slatkih slastica, cocktail majstori Alcatraza pripremaju festivalske koktele koji idu uz spacijalitete palačinkarnica.

Tom prigodom će i akademska slikarica Iva Višošević održati izložbu svojih radova na otvorenom pod nazivom “Letači”.

Moći ćete isprobati također palačinke koje će raditi Baby Dooks u svom Hip hop corneru, bit će organizirana i humanitarna akcija, a djeca će se moći dobro provesti i u zabavnom parku.