Povežite se s nama

Sport

Opatija Fight Night 13 se održava ove nedjelje uz besplatni online prijenos

Objavljeno

na

Arhiva

Opatija Fight Night je trenutno najdugovječnija profesionalna borilačka manifestacija u Hrvatskoj koja traje sad već punih 13 godina. Iako pandemija koronavirusa protekle dvije godine onemogućava da se OFN održi u svom punom formatu i sjaju na kakav su borilački fanovi u Opatiji naviknuli, tradicija se nastavlja te će ring ponovno stići u dvoranu “Marino Cvetković” ove nedjelje, 19. prosinca.

Te večeri s početkom u 19 sati održat će se šest borbi po K1 pravilima, a u glavnim ulogama naći će se mladi borci Opatija Fight Cluba. Opaijski junior Leon Devčić borit će se protiv Matea Prevežnika, a nakon njega u ringu će se naći OFC-ov Sanel Halačević kojem će suparnik biti Leonardo Sabarti. Iz Svetog Mateja iz Viškova stiže Roko Benić koji će odmjeriti snagu s Nikolom Gojanijem. Nakon njih na redu je meč OFC-ovca Ivana Polića i Paola Grubiše, dok će domaće opatijske snage još predstavljati mladi Ian Priskić koji je ove godine postao prvak Hrvatske u kickboxingu, a nastupao je i na Europskom prvenstvu ove jeseni. Njegov protivnik bit će Jan Frivarski. Na OFN-u 13 nastupit će i Salmahudin Šuke kojem će protivnik biti objavljen naknadno.

“Vremena nisu naklonjena održavanju borilačkih evenata, ali želja nam je ipak bila zadržati tradiciju koju imamo već dulje od jednog desetljeća u Opatiji te omogućiti borilačkim fanovima  da još jednom pogledaju naše talentirane mlade borce uživo”, poručio je glavni trener OFC-a, Mladen Kranjčec.

Opatija Fight Night i ove će godine biti u moguće gledati besplatno uživo putem prijenosa na regionalnoj online mreži NoviNet, ali i na CroRingu.

Broj posjetitelja zbog propisanih epidemioloških mjera ne smije biti veći od 100, a ulaznice po cijeni od 50 kuna moći će se kupiti prije samog početka OFN-a na ulazu u opatijsku dvoranu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže