Povežite se s nama

Mozaik

Opatija je imala najljepši Advent u Hrvatskoj, a ovo su ljudi koji su zaslužni za to

Objavljeno

na
U inat „sivilu“ koje je ove zime vladalo u „stvarnosti“, Opatija je zabljesnula kao svjetionik nade koji je proširio božićni duh daleko izvan granica grada, unijevši toplinu i blagdansku atmosferu u brojne domove u našoj zemlji, ali i izvan nje. Ovog prosinca grad je zablistao sjajnije no ikad prije, osvijetljen s više od 20 kilometara lampica, preko 10 tisuća dekoracija i desecima velikih ukrasa.

Čarolija Naljepšeg Adventa uz more što oduzma dah zabilježena je na tisućama fotografija i video-snimaka, uz kadrove romantičnih večernjih šetnji, prijateljskih druženja i obiteljske sreće, koje su obišle cijelu Hrvatsku i svijet. Priča o „božićnom čudu“ u kolijevci hrvatskog turizma privukla je mnoge Opatijce i posjetitelje, pa je Opatija tijekom prosinca po ostvarenim noćenjima bila najbolja destinacija na Kvarneru i četvrta u Hrvatskoj, odnosno druga u zemlji po hotelskim noćenjima.

Mnogi se slažu da je Opatija ovog puta imala najljepši Advent u Hrvatskoj, a iz Turističke zajednice grada Opatije su putem društvenih mreža predstavili sve one koji su za to zaslužni, pa je red i da se šira javnost upozna s njima na ovaj posljednji dan ukrašene i osvijetljene Opatije. Prenosimo njihove poruke zahvale, a treba posebno istaknuti kako su mjesec-dva prije početka Adventa upravo većinu dekoracije djelatnici Turističke zajednice sami ručno izradili i postavili.

“Za početak velika zahvala i pohvala idu direktoru i djelatnicima Parkova Opatija, koji su nas u svemu podržali i dali ogroman doprinos najljepšem Adventu uz more”

 

“Kako bi Opatija zasjala kao nikad prije zaslužni su dečki iz tvrtke Gaj d.o.o. koji su više od mjesec dana vrijedno postavljali lampice i ostale svjetleće instalacije. Hvala im na velikom trudu koji su uložili!”

 

“U svemu su nas pratile i vrijedne ruke naših kreativnih suradnica, a to su Eda Mihovilić, Azra Čengić, Klara Rabenseifner Miljević, Marina Frančišković i Đurđa Ban. Hvala im od srca na velikom trudu i doprinosu čaroliji Opatije”

 

“A evo i nas, ekipe koja jedno veliko hvala šalje svima vama koji ste uživo ili virtualno uživali u našoj adventskoj bajci. Hvala vam što ste zajedno s nama širili čaroliju! Uloženi trud je bio zaista velik, ali čuti sve te lijepe komentare i vidjeti nasmijana lica velikih i malih kako uživaju u Opatiji, naša je najveća nagrada.

Zasjati u jednom mračnom trenutku te poslati poruke optimizma i nade kao i dašak blagdanske čarolije bile su naše najveće želje. Nadamo se da smo u tome uspjeli i da ste uživali u našem druženju! Do sljedećeg Adventa ostanite sretni, zdravi i veseli, a za malo čarolije uvijek imate Opatiju”

Ova čarolija ne bi bila moguća bez velike podrške Grada Opatija, kao i sponzora Liburnia Riviera Hotela i Zagrebačke banke. Svoj doprinos su dali i Lovranka d.o.o., Šumarija Opatija i Udruga kamelija Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram