Povežite se s nama

Crna kronika

Opatijska policija uhitila muškarca koji je krao novčanike, kod kuće mu pronađena i marihuana

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta. Sumnjiči se da je tijekom mjeseca listopada i studenoga prošle godine na području Matulja i Opatije počinio tri kaznena djela krađe na štetu triju hrvatskih državljanki. Naime, istima je otuđio novčanike s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, zatim mobitel, kao i druge predmete, materijalno ih oštetivši za najmanje 2500 kuna.

Tijekom istraživanja u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka provedena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija na području Kastva, Matulja i Opatije gdje je dio otuđenih predmeta pronađeno te su vraćeni vlasnicama.

Pretragom je uz navedeno pronađeno i oko 36 grama droge marihuana i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Osim spomenutoga, prilikom pretrage na matuljskoj adresi je zatečena i hrvatska državljanka za kojom su bile raspisane tri potrage.

Zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe hrvatski državljanin je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je protiv drugog hrvatskog državljanina podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram