Povežite se s namaOvog vikenda u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković trenirat će 24 igrača iz Slovenije i Hrvatske u četiri kategorije (U12, U14, U18 i OPEN) na prvom slovensko – hrvatskom crossminton kampu.

Kamp će se odvijati kroz dva dana (25. i 26. lipnja) u kojima će se sudionici kroz treninge i međusobne sparing mečeve pripremati za nadolazeće Europsko prvenstvo u Brestu u Francuskoj, koje je na rasporedu početkom srpnja. S mlađim kategorijama radit će Jasmina Keber, prva igračica svijeta, dvostruka svjetska i europska prvakinja i licencirani crossminton trener, a svojim znanjem i iskustvom ovu lijepu sportsku priču uveličat će i Marko Jerković (prvi na svijetu kategorija U14) te Lori Škerl (3. na svijetu, kategorija U18), napomenuo je Marin Ružić, ispred organizatora iz SBK Pešekani.

Kamp su realizirali sportski entuzijasti iz SBK Pešekani, uz pomoć ŠSGO i Grada Opatije. Organizaciju kampa su pomogli Restaurant Bianco & Nero, Radnik d.d. Opatija, a medijski pokriva portal PodUckun.net.