Povežite se s nama

Vijesti

Opatijski Počasni Zastavni vod obilježio 15 godina djelovanja

Objavljeno

na
Počasni Zastavni vod opatijskog ogranka UDVDR-a PGŽ proslavio je 15 godina postojanja svečanim mimohodom od Sportske dvorane “Marino Cvetković” do spomenika poginulim hrvatskim braniteljima kod Vile Antonio.

Svečanost je započela uz paljenje svijeća kraj spomenika hrvatskim braniteljima u Voloskom i uz misu zadušnicu u Župnoj crkvi svete Ane.

Zastavni vod okuplja 20-ak zastavnika. Oni nose zastave postrojbi koje su se borile u Domovinskom ratu te su, osim proslava državnih praznika u Opatiji, sudjelovali u mnogim proslavama i u Vukovaru, Osijeku, Okučanima, Karlovcu, Lici, Škabrnji, Nadinu i Dubrovniku. Zapovjednik Zastavnog voda i predsjednik opatijskog UDVDR-a Boško Budaj je zahvalio lokalnim samoupravama Liburnije na podršci u svim dosadašnjim aktivnostima.

Svečanosti je nazočio i izaslanik ministra branitelja Marko Ratković te predsjednik UDVDR-a PGŽ Franjo Božinović. U ime Ministarstva hrvatskih branitelja, izaslanik Ratković je članovima Zastavnog voda čestitao na jubileju, a ujedno ih i podsjetio da koriste sve pogodnosti koje Ministarstvo nudi braniteljima, posebno da brinu o sebi, odazivaju se na preventivne preglede te da koriste usluge braniteljskih centara za različite zdravstvene programe.

Gradonačelnik Kirigin je naglasio da će Grad uvijek izlaziti u susret potrebama branitelja, istaknuo zahvalnost žrtvi hrvatskih branitelja u stvaranju domovine te kazao kako je u Opatiji suradnja među UABA-om i braniteljskim udrugama izvanredna, na čemu je zahvalan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže