Povežite se s nama

Mozaik

Općina Lovran dodijelila godišnja priznanja i nagrade

Objavljeno

na

Povodom Dana Općine Lovran održala se svečana podjela povelja i priznanja laureatima koji su temeljem Odluke Općinskog vijeća Općine Lovran odabrani kao dobitnici Nagrada Općine Lovran.

Nagrada Općine Lovran za životno djelo u području tehničke kulture i sporta dodijeljena je gospodinu Edvardu Primožić. Kandidata za ovu nagradu je predložilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Lovran, ističući značajnu ulogu gospodina Primožića u Društvu, čime je pridonosio operativnosti istoga u široj zajednici.

Nagrada Općine Lovran u području zdravstva dodijeljena je gospodinu Sanjinu Sirotnjaku, na prijedlog Obiteljskog doma za starije i nemoćne „Pecsvary“ iz Lovrana, koji je istaknuo kvalitetu rada gospodina Sirotnjaka, za kojeg kažu da svoj ljekarnički poziv ne živi samo unutar, već i van ljekarne, te je uvijek spreman pomoći građanima.

Nagrada Općine Lovran u području sporta dodijeljena je Jedriličarskom klubu „Istra“ Lovran, povodom 70 godina rada Kluba, a na prijedlog Zajednice sportskih udruga Lovran.

Općinski načelnik Bojan Simonič dodijelio je Nagrade Općine Lovran nagrađenim laureatima, uz iskrene čestitke na dosadašnjim postignućima i u nadi da će ista nastaviti.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram