Povežite se s nama

Sport

Orijent želi obnoviti Krimeju već početkom 2019. godine

Objavljeno

na
HNK Orijent 1919 iduće godine obilježava svoju stotu obljetnicu, a tom prilikom renoviranje stadiona Krimeja jedan je od prioriteta nove uprave kluba. Dopredsjednik Marinko Koljanin za SportCom otkriva kako bi skoro trebala početi realizacija projekta.

“U tijeku su razgovori i dogovori, u sljedećih desetak dana trebalo bi se znati više, kada se počne slagati gradski proračun za iduću godinu. Više sam puta istaknuo da imamo maksimalnu podršku Grada Rijeke što se tiče uređenja objekta i licenciranje za Drugu ligu u koju se možemo plasirati ranije nego što smo se nadali. Moramo stvoriti bolje uvjete za školu nogometa, Orijent 1919 ima samo jedno igralište, to nam je najvažnije u razgovorima. Nailazimo na jako dobar prijem u gradu”, kaže Koljanin.

Kada bi središnja tribina na Krimeji mogla dobiti plastične stolice, VIP prostor i novi izgled?

“Nadamo se početkom iduće godine, kada počinje program proslave stogodišnjice kluba. Prvo treba osigurati sredstva u proračunu za novu godinu. O iznosima ne mogu govoriti, uskoro će biti poznati. Moram istaknuti da Grad Rijeka iskazuje veliku želju da uloži u svoj objekt s obzirom na proslavu stogodišnjice.”

Uvjeti za treniranje nisu primjereni budućem drugoligašu?

“Prvo bismo trebali postaviti umjetnu travu iza golova, što je veliki pomak. Što se tiče igrališta, realna je mogućnost korištenje igrališta u sklopu kampusa na Trsatu, sve ovisi o financijskim sredstvima”, poručio je Koljanin za SportCom.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram