Povežite se s nama

Vijesti

Ostrogović: Ahmetović na čelu SDP-a znači pobjedu HDZ-a u Rijeci

Objavljeno

na


Mirela Ahmetović danas je i službeno najavila kako se upušta u utrku za predsjedničku funkciju u SDP-u, a to je vrlo brzo potaknulo jednog od vodećih riječkih HDZ-ovaca na reakciju.

Josip Ostrogović oglasio se putem svoje Facebook stranice te istaknuo kako HDZ može računati na pobjedu u Rijeci ukoliko ona zaista postane predsjednica SDP-a.

“Saborska zastupnica gubitničkog SDP-a i načelnica Općine Omišalj Mirela Ahmetović danas je objavila da će se kandidirati za predsjednicu stranke. Vječni destruktivac i Milanovićev produkt Peđa Grbin svoju je kandidaturu objavio već ranije, a SDP je sada napokon pokazao da je stranka bez ideje, svježine, kvalitete, ljudstva i ponajprije sposobnosti da vodi Hrvatsku.
Tko god da pobjedi, sigurno je – sukobi u SDP-u očito će se nastaviti i u narednom periodu.

Ahmetović nipošto nije osoba s vlastitim stavom već eksponat politike koju predvode najzaslužnije osobe za pad rejtinga stranke Zlatko Komadina i Rajko Ostojić. Takva osoba može okupiti samo one koji nemaju radne energije, novih ideja, iskustva u poslu i potrebnih znanja za obnašanje bilo kakvih funkcija. Primorsko – goranska županija i Grad Rijeka desetljećima nazaduju zbog politike klijentelizma koju bi provodila Ahmetović.

Pred nama je zadatak da naredne godine na lokalnim izborima kažemo NE takvoj politici!

Veselim se mogućnosti da se iduće godine na izborima sučelimo s trijumviratom Obersnel – Komadina – Ahmetović jer bi to značilo sigurnu pobjedu HDZ-a i početak razvoja Rijeke”, poručio je riječki gradski vijećnik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram