Povežite se s nama

Vijesti

Ostrogović: Hoće li Grbin zatražiti ostavku riječkog gradonačelnika?

Objavljeno

na
Predsjednik riječkog HDZ-a, Josip Ostrogović, reagirao je na jučerašnja uhićenja u Rijeci te je posebnu poruku, odnosno pitanje, uputio predsjedniku SDP-a.

“Uhićenje prve suradnice bivšeg gradonačelnika Rijeke, njezinog savjetnika i sadašnje direktorice gradske tvrtke „Čistoća“ pokazuje svo licemjerstvo SDP-a.

Zanimljivo je kako svaki puta kada izbije afera koja ima veze s SDP-om vrh stranke se poziva na presumpciju nevinosti. No da je situacija obrnuta, i da nije riječ o SDP-ovim kadrovima, Peđa Grbin bi već tražio ostavke riječkog gradonačelnika, a oporba na nacionalnoj razini zajedno bi tražila izvanredne izbore u Rijeci.

HDZ je već godinama upozoravao na niz potencijalnih kriminalnih afera u gradskim tvrtkama, primjerice dokapitalizaciju i danih jamstava za Energo, štetan posao za grad Rijeku na izgradnji garaže Kantrida, prodaju kompleksa Zapadna Žabica.

Upozoravali smo i upozoravamo kako će se građani Rijeke uskoro susresti s povećanjem cijena u javnom gradskom prijevozu, već godinama nezadovoljavajućom razinom predškolskog odgoja. Građanima stižu novi komunalni nameti, a rješenje izazova na području poduzetništva za riječki SDP je na razini znanstvene fantastike. Ova uhićenja predstavljaju kraj mita o uspješnoj SDP-ovoj vlasti u najvećoj „utvrdi“ spomenute stranke”, poručio je Ostrogović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže