Povežite se s nama

Vijesti

Otkriven datum prosvjeda protiv Energa

Objavljeno

na

Zbog poskupljenja od čak 35 posto za usluge isporuke toplinske energije koje pruža gradska tvrtka Energo mnogi će imati problema tijekom ovog i idućih mjeseci s podmirenjem režijskih troškova.

Ne čudi stoga što se dio građana odlučio pobuniti zbog tog poskupljenja, pa je prije nekoliko dana putem Facebook pokrenuta inicijativa koja želi ukazati na činjenicu da Rijeka ima iznimno visoku cijenu grijanja u usporedbi s ostalim hrvatskim gradovima.

Zajednica “Protiv skupog Energa” u nekoliko je dana prikupila nešto više od 700 podupiratelja na svojoj Facebook stranici, a odmah prilikom samog osnivanja najavili su i kako u pripremi imaju javni prosvjed protiv Energa.

U srijedu su objavljene i nešto detaljnije informacije o samom prosvjedu. “Mirni prosvjed će se održati u petak 06. veljače od 16 do 17 sati kod uprave Energa ispred bivšeg kina Teatro Fenice. Ovaj prosvjed nema veze s politikom, nego isključivo s golom egzistencijom većine stanara pogođenih energovim računom. Možete pomoći usmenom predajom o prosvjedu s vašim susjedima i kolegama”, poručio je putem Facebooka organizotor prosvjeda Josp Kukuljan.

Više informacija u ovoj inicijativi možete pogledati u vijesti koju smo objavili prije nekoliko dana, pa procijenite želite li sljedećeg petka doći u ulicu Dolac i iskazati svoje nezadovoljstvo najnovijim poskupljenjem u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram