Povežite se s nama

Vijesti

Otvorenje Rijeke psihologije

Objavljeno

na


U ponedjeljak, 16. veljače 2015. godine, u 18 sati, u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku održat će se svečano otvaranje Rijeke psiholologije.

Događaju će prisustvovati:

  • Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke
  • prof. dr. sc. Mladenka Tkalčić, pročelnica Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci
  •  dr. sc. Predrag Šustar, izv. prof., dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci
  •  prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci
  • Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije

Nakon svečanosti otvaranja manifestacije, prof. dr. sc. Svjetlana Kolić Vehovec s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci održat će predavanje pod nazivom Moć metakognicije: znamo li kada znamo, a kada ne znamo?

Rijeku psihologije po četvrti puta organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološko savjetovalište Sveučilišnoga savjetovališnog centra, Udruženje studenata psihologije ‘Psirius’, Grad Rijeka, Ri Psi Alumni klub, SAZRI – udruga za pružanje podrške i pomoći akademskoj zajed­nici Rijeke, Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci i SOS telefon — grad Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja.

Manifestacija će se održati od 16. do 22. veljače 2015. godine u Rijeci i okolici s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu. Organizirat će se popularna predavanja, radionice, promocije, debate, tribine, izložbe i znanstveni kafići u različitim prostorima na području Rijeke i okolice. Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter. Prodajom promotivnih sredstava prikupljat će se sredstva za opremanje Centra za rehabilitaciju Fortica, Kraljevica.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram