Povežite se s nama

Vijesti

Otvorenje Rijeke psihologije

Objavljeno

naU ponedjeljak, 16. veljače 2015. godine, u 18 sati, u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku održat će se svečano otvaranje Rijeke psiholologije.

Događaju će prisustvovati:

  • Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke
  • prof. dr. sc. Mladenka Tkalčić, pročelnica Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci
  •  dr. sc. Predrag Šustar, izv. prof., dekan Filozofskog fakulteta u Rijeci
  •  prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci
  • Edita Stilin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije

Nakon svečanosti otvaranja manifestacije, prof. dr. sc. Svjetlana Kolić Vehovec s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci održat će predavanje pod nazivom Moć metakognicije: znamo li kada znamo, a kada ne znamo?

Rijeku psihologije po četvrti puta organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološko savjetovalište Sveučilišnoga savjetovališnog centra, Udruženje studenata psihologije ‘Psirius’, Grad Rijeka, Ri Psi Alumni klub, SAZRI – udruga za pružanje podrške i pomoći akademskoj zajed­nici Rijeke, Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci i SOS telefon — grad Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja.

Manifestacija će se održati od 16. do 22. veljače 2015. godine u Rijeci i okolici s ciljem popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu. Organizirat će se popularna predavanja, radionice, promocije, debate, tribine, izložbe i znanstveni kafići u različitim prostorima na području Rijeke i okolice. Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter. Prodajom promotivnih sredstava prikupljat će se sredstva za opremanje Centra za rehabilitaciju Fortica, Kraljevica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram