Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka u riječki Azura lounge stiže Senidah

Objavljeno

na
Najljepše doba godine i čari blagdanskog ugođaja uz brojna događanja u Rijeci obilježiti će i veliki koncert jedne od najpoznatijih regionalnih reperica Senidah, najavljuju iz Azura loungea.

U petak, 02.12. Senidah će prvi put gostovati u Rijeci u novootvorenom ugostiteljskom konceptu AZURA Lounge | Eat | Club. Direktno s američke turneje stiže u Rijeku kako bi premijerno promovirala novi album “Za tebe” koji je izašao u listopadu ove godine. 

Hitovi s milijunskim pregledima i streamanjima kao što su Mišići, 100 posto, Behute, Balkanka, 4 strane sveta, Dođi, Replay i brojni drugi plasirali su Senidah među najveće regionalne glazbene zvijezde, a ovog petka garantiraju najveći klupski spektakl godine u Azuri, ističe se u priopćenju.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularni koncert Senidah.

Cijena ulaznice je 150 kn (19,90 €) u pretprodaji a na dan koncerta 200 kn (26,54 €). Broj ulaznica je limitiran. 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže