Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka u riječki Azura lounge stiže Senidah

Objavljeno

naNajljepše doba godine i čari blagdanskog ugođaja uz brojna događanja u Rijeci obilježiti će i veliki koncert jedne od najpoznatijih regionalnih reperica Senidah, najavljuju iz Azura loungea.

U petak, 02.12. Senidah će prvi put gostovati u Rijeci u novootvorenom ugostiteljskom konceptu AZURA Lounge | Eat | Club. Direktno s američke turneje stiže u Rijeku kako bi premijerno promovirala novi album “Za tebe” koji je izašao u listopadu ove godine. 

Hitovi s milijunskim pregledima i streamanjima kao što su Mišići, 100 posto, Behute, Balkanka, 4 strane sveta, Dođi, Replay i brojni drugi plasirali su Senidah među najveće regionalne glazbene zvijezde, a ovog petka garantiraju najveći klupski spektakl godine u Azuri, ističe se u priopćenju.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je Dj Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularni koncert Senidah.

Cijena ulaznice je 150 kn (19,90 €) u pretprodaji a na dan koncerta 200 kn (26,54 €). Broj ulaznica je limitiran. 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže