Povežite se s nama

Ljeto kuca na vrata, a s njime i nova City Games (bivše Jadranske igre) sezona koja već tradicionalno počinje na Kvarneru.

Kvalifikacijskim susretom u Omišlju, u petak 10. lipnja u 19 sati nekadašnje Jadranske igre kreću na sedmu uzastopnu turneju koja će trajati gotovo 100 dana, a najspretniji i najsrčaniji tim tražit će se na čak 45 različitih lokacija u 5 različitih država.

Potraga počinje na omišljanskoj rivi gdje će svoje snage odmjeriti šest timova: tri domaće ekipe iz Omišlja i po jedna ekipa iz Krka, Malinske i Poljica. Svi oni nadmetat će se u modernim inačicama tradicionalnih igara na kopnu i moru kao što su mošarka, konop te leteći vaterpolo, uključujući i neke posve nove, koje će premijeru doživjeti upravo u Omišlju. Najbolji s Krka nastavit će borbu za prestižno mjesto u velikom međunarodnom finalu u rujnu, u Biogradu na Moru.

Nakon Omišlja, igre putuju u Karlovačku županiju gdje će 11. lipnja domaćin biti Duga Resa. Slijede Rabac, gdje će se natjecanje održati 12. lipnja, te Lovran 19. lipnja, nakon čega velika City Games karavana kreće put Srbije.

City Games kao i svake godine do sada nude obilje pozitivne energije, adrenalina i zabave te priliku za druženje svim generacijama.