Povežite se s nama

Vijesti

Bujanec: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi Slovenci, već Srbi iz Ljubljane

Objavljeno

na

FOTO: IlutracijaU petak je u noćnom klubu Onyx u Punatu na otoku Krku došlo do tučnjave između gostiju kluba i zaštitara. U obračunu su ozlijeđena četiri slovenska državljana koji su zaradili lakše tjelesne ozlijede te su nakon medicinske obrade pušteni iz bolnice.

U vezi sa tučnjavom oglasio se i Velimir Bujanec koji je izrazio podršku zaštitarima i naglasio kako pretučeni nisu Slovenci, već Srbi iz Ljubljane koji su provocirali goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi. Prenosimo objavu s njegovog službenog Facebook profila:

“ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi “Slovenci”. Redakciji Bujice je iz pouzdanih slovenskih izvora potvrđeno; bili su to Srbi iz Ljubljane! Provocirali su goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi – pa naletjeli na profesionalne i uvijek spremne redare iz zaštitarske tvrtke veličanstvenog imena – Storm”, stoji u objavi Velimira Bujanca na njegovom službenom Facebook profilu.

Prema navodima policije do sada su uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s incidentom, a za dvojicom se traga. Službeno priopćenje policije o navedenom incidentu možete pročitati OVDJE.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže