Povežite se s nama

Vijesti

Pernar: “Naplatu mostarine smatramo legalnom pljačkom”

Objavljeno

na
U utorak je u Zagrebu, ispred zgrade Ministarstva pomorstva, prometa, veza i infrastrukture, u organizaciji saborskog zastupnika Ivana Pernara održan prosvjed za ukidanje naplate mostarine na Krčkom mostu.

Okupljenima i predstavnicima medija obratili su se Ivan Pernar, Goran Jelica, Ivan Turinski i bajker Velimir Velimirović koji su se osvrnuli na apsurd da je Krčki most jedini most u Republici Hrvatskoj koji se naplaćuje, a izgrađen je samodoprinosom građana prije gotovo 40 godina.

Pernar je izjavio da naplatu mostarine smatra legalnom pljačkom te je kritizirao činjenicu da o naplati mostarine odučuju kreditori koji u gradnji Krčkog mosta nisu uopće sudjelovali.

Tražimo ukidanje mostarine ne Krčkom mostu i ostavku ministra Butkovića jer ne predstavlja volju građana nego marionetsku vlast kojom upravljaju strani kreditori.Apsurd je da se za odluku o ukidanju mostarine traži suglasnost kreditora iako most nije izgrađen kreditima već samodoprinosima građana još u doba Jugoslavije.

Gepostet von Ivan Pernar am Dienstag, 23. Juli 2019

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram