Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani muškarac radio nered i vrijeđao policajce, završio je u zatvoru

Objavljeno

na

Jučer, 3. svibnja oko 15 sati lošinjska policija je zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na terasi jednog od ugostiteljskih objekata u Malom Lošinju. Po dolasku policije na mjestu događaja zatečena je muška osoba, koja je pod vidnim utjecajem alkohola vikala, galamila i na drugi način narušavala javni red. Zatečeni muškarac oglušio se o naredbe policije da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, pri tom vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike s čime je nastavio i tijekom privođenja u službene prostorije policije. Utvrđeno je da je riječ o 42-godišnjem hrvatskom državljaninu, a izmjerena mu je i koncentracija alkohola od 1,65 g/kg.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 42-godišnjak počinio prekršaje iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira –  naročito drsko ponašanje i vrijeđanje i omalovažavanje službene osobe te kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Naime, tijekom narušavanja javnog reda i mira oštetio je ulazna vrata ugostiteljskog objekta i dijelove inventara, a nastala materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.

Tijekom današnjeg dana 42-godišnjak je doveden na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Rijeci,  nakon čega mu određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od deset dana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram