Povežite se s nama

Sport

Pjaca: Ne znam zašto me Sopić izvadio iz igre, nemam problema s koljenima

Objavljeno

na
Dinamo je, nakon 0:0 u Maksimiru, u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Kupa na Rujevici pobijedio Rijeku 3:1 i došao do 17. titule u ovom natjecanju. Momčad Sergeja Jakirovića slavila je golovima Petra Sučića u 28., Martina Baturine u 42. i Marka Bulata u 80. minuti. Počasni gol za Rijeku zabio je Toni Fruk u 91. minuti iz slobodnog udarca.

“Zašto je Pjaca izašao na poluvremenu? To je bila moja odluka. Odigrao je jako puno utakmica, bio je na nekim terapijama. Mislim da je to bilo najpametnije, da se nešto ne dogodi jer ide i na Euro. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena, izdržala su cijelu sezonu. Da je ostalo 1:0 na poluvremenu, vjerojatno ne bi izašao, ali moramo biti svjesni rizika”, rekao je Sopić nakon utakmice. Marko Pjaca ga je kasnije demantirao.

“Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu”, rekao je Pjaca.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže